Campagnemateriaal

Hang een raambordje voor je raam, speld een pin op of deel het online filmpje "Geef jij vluchtelingen een warm welkom?". Download of bestel het materiaal via dit formulier.

Facebookheader

Facebookheader Gastvrije Gemeente'

Gebruik deze header 'Ben jij gastvrij? Toon het!' op je persoonlijke Facebookpagina of de pagina van je organisatie, bedrijf of school en toon dat je vluchtelingen een warm welkom wil geven.

> Download de Facebookheader

Instagram header

Instagram header  Gastvrije Gemeente'

Gebruik deze header 'Ben jij gastvrij? Toon het!' op de Instagram pagina van je organisatie, bedrijf of school en toon dat je vluchtelingen een warm welkom wil geven.

> Download de Instagram header

Twitter header

Twitter header Gastvrije Gemeente'

Gebruik deze header 'Ben jij gastvrij? Toon het!' op de Twitter pagina van je organisatie, bedrijf of school en toon dat je vluchtelingen een warm welkom wil geven.

> Download de Twitter header

Websitebanner

Websitebanner

Gebruik deze banner 'Ben jij gastvrij? Toon het!' voor de website van je organisatie en toon dat je vluchtelingen een warm welkom wil geven.

> Download de websitebanner

Raambordje Gastvrije Gemeente

raambordje

Overtuig je buren om gastvrij te worden en hang het raambordje goed zichtbaar voor je raam. Download hier het raambordje.

> Bestel raambordjes

Raambordje Gastvrije School

raambordje

Overtuig je (mede)leerlingen om gastvrij te worden en hang het raambordje goed zichtbaar in je klas. Download hier het raambordje.

Raambordje Gastvrij Bedrijf

raambordje

Overtuig je collega's om gastvrij te worden en hang het raambordje goed zichtbaar op kantoor. Download hier het raambordje.

Raambordje Gastvrije Vereniging

raambordje

Overtuig je leden en sympathisanten om gastvrij te worden en hang het raambordje goed zichtbaar op. Download hier het raambordje.

Pin 'Ik ben gastvrij! En jij?'

Pin 'Ik ben gastvrij! En jij?

Speld een pin op en toon dat je solidair bent met vluchtelingen en asielzoekers.

> Bestel pins

Inspiratiegids voor het onderwijs

Inspiratiegids voor het onderwijs

In deze gids vind je een overzicht van hoe je aan de slag kan met het thema vluchten en vluchtelingen in je klas of school. Je kan ideeën opdoen om actie te ondernemen en gastvrije initiatieven voor asielzoekers en vluchtelingen op te zetten.

> Download de gids

Inspiratiegids voor bibliotheken

Inspiratiegids voor bibliotheken

In deze gids lees je hoe je aan de slag kan met het thema vluchten en vluchtelingen in je bibliotheek. Je doet ideeën op om actie te ondernemen en gastvrije initiatieven voor asielzoekers en vluchtelingen op te zetten.

> Download de gids

Zeildoek 'Ik wil wonen in een gastvrije gemeente' (175x60 cm)

Zeildoek 'Ik wil wonen in een gastvrije gemeente'

Zet je oproep voor een gastvrije gemeente kracht bij tijdens je acties en evenementen met dit zeildoek. Het zeildoek wordt geleverd met ringen om de 30 cm. Kostprijs: € 26.50, verzendkosten inbegrepen.

> Bestel het zeildoek

Zeildoek 'refugees welcome' (250 x 62 cm)

Zeildoek 'Refugees welcome'

Zet je oproep voor een gastvrije gemeente kracht bij tijdens je acties en evenementen met dit zeildoek. Het zeildoek wordt geleverd met ringen om de 30 cm. Kostprijs: € 36.50, verzendkosten inbegrepen.

> Bestel het zeildoek

Gastvrije Profielfoto

 

 

Gastvrije Profielfoto

Gebruik het gastvrij facebookkader en toon met je profielfoto dat je gastvrij bent!

> GEBRUIK HET GASTVRIJ KADER

Logo Gastvrije Gemeente

Gebruik dit logo op je promotiemateriaal voor de Gastvrije Gemeente campagne.

> Download het logo